RBUP logo

Sara Linn Gerhardt

Studieleder / Programme Manager

Sara Linn Gerhardt er studieleder for videreutdanningen i miljøterapi og ambulant arbeid i Seksjon for langsgående undervisningsprogram. Hun bistår ellers i ulike barnevernfaglige relaterte prosjekter.

Kompetanse

Sara har kompetanse på barnevern, miljøterapi, vold og traumatisk stress, barn, kompleks traumatisering, lek og psykososialt arbeid. Hun har de siste ti årene jobbet på Heggeli barnehjem som miljøterapeut, hvor hun er veileder med ansvar for fagutvikling to dager i uken. I RBUP er hun studieleder for videreutdanningen i miljøterapi og ambulant arbeid, og bistår ellers også i ulike barnevernfaglig relaterte prosjekter. Sara jobber i Seksjon for utdanning i behandlingsarbeid og er særlig opptatt av engasjement for å utvikle verdige måter å tilby utviklingsstøtte, og en opplevelse av sammenheng til krenkede barn - ispedd varme, lek og latter!

Bakgrunn

Sara er utdannet klinisk barnevernspedagog med spesialisering i miljøterapeutisk arbeid med barn og unge. Hun har en mastergrad i psykososialt arbeid med fordypning i vold og traumatisk stress fra UiO/NKVTS.